Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kong Monster Fu FC fecibos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Abrahim geeft een hoge lob. Zivieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Camacho de bal. Gringo rent richting de bal. Gringo schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
das Graças probeert naar een medespeler te passen. Cirne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirne passt de bal met de wreef. Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kong Monster Fu FC - fecibos 1:0

18e minuut.
Magalhães rent richting de bal. Magalhães passt de bal zonder na te denken. Gringo is nu in balbezit. Potiguara rent richting de bal. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Rezende schiet op doel. Doeltrap. Mocó trapt de bal weg van het doel. Daar is Potiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo passt de bal met de wreef. Amborsi is nu in balbezit. Amborsi geeft de bal voor. Matias de Araújo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Silverinha probeert naar een medespeler te passen. Stolte rent richting de bal. Stolte geeft de bal voor. Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kong Monster Fu FC - fecibos 2:0

44e minuut.
Potiguara passt de bal zonder na te denken. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiba. Xiba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kong Monster Fu FC 45%, fecibos 55%.
Kong Monster Fu FC - fecibos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kong Monster Fu FC 39%, fecibos 61%.
Kong Monster Fu FC - fecibos 2:0