Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 22:07
  • Competitiewedstrijd: Série D.59 [del]
  • Stadion: Cotocão
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7562
Atlético de Biribas fecibos
4-5-1 Final Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Szarka kopt de bal weg. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak passt de bal zonder na te denken. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pachev rent richting de bal. Pachev passt de bal zonder na te denken. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 1:0

7e minuut.
Lombardo speelt de bal door. Magalhães met een sublieme pass. Pachev probeert naar een medespeler te passen. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... Soriano bokst de bal weg.

10e minuut.
Molak probeert naar een medespeler te passen. Szarka rent richting de bal. Szarka geeft de bal voor. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak met een sublieme pass. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. Soriano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 2:0

14e minuut.
Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev geeft de bal voor. Lombardo kan de bal niet met de borst controleren. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 3:0

16e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Pachev onderschept slim de pass. Pachev met een sublieme pass. Klungelig pakt Szarka de bal. Szarka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachev met de inworp. Szarka geeft een hoge lob. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel. Soriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 4:0

23e minuut.
Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo met een sublieme pass. Daco geeft een lange en hoge pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev onderschept slim de pass. Pachev probeert naar een medespeler te passen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 5:0

30e minuut.
Maduro rent richting de bal. Maduro geeft een hoge lob. Pachev kopt de bal weg. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 6:0

34e minuut.
Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolte is nu in balbezit. Pruban verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Soriano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Stolte met een harde bal richting middenveld. Pachev is nu in balbezit. Pachev geeft een lange en hoge pass. Pruban rent richting de bal. Pruban geeft een hoge lob. Soriano bokst de bal weg. Molak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 7:0

40e minuut.
Molak geeft een lange en hoge pass. Daar is Cabeção, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. Soriano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 29%, fecibos 71%.
Atlético de Biribas - fecibos 8:0

47e minuut.
Yano geeft de bal voor. Szarka heeft problemen om de bal te vangen. Pachev geeft een hoge lob. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Allejo geeft een lange en hoge pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft een hoge lob. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. Soriano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 9:0

53e minuut.
Doeltrap. Soriano trapt de bal weg. Yano kopt de bal weg. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka haalt uit met een fantastische trap. Soriano bokst de bal weg. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 10:0

55e minuut.
Guerra geeft de bal voor. Pachev met een sublieme pass. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pruban de bal. Pruban schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Molak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 11:0

63e minuut.
Szarka probeert naar een medespeler te passen. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak probeert naar een medespeler te passen. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev passt de bal met de wreef. Szarka met een sublieme pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 12:0

77e minuut.
Szarka passt de bal in één keer door. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lombardo passt de bal zonder na te denken. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Soriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pachev met de inworp. Szarka is nu in balbezit. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Molak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Szarka met een snelle inworp. Pachev heeft problemen om de bal te vangen. Pachev speelt de bal door. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - fecibos 13:0

81e minuut.
Potiguara speelt de bal door. Gringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gringo speelt de bal door. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szarka is nu in balbezit. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka met een sublieme pass. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 26%, fecibos 74%.
Atlético de Biribas - fecibos 13:0