Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaoPaulo-SP Kong Monster Fu FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Anacleto Campanella rent richting de bal. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão passt de bal zonder na te denken. Matias de Araújo is nu in balbezit. Matias de Araújo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Laranja trapt de bal weg. Geraldeli kopt de bal weg. Daar is Punga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punga probeert naar een medespeler te passen. Paal!

9e minuut.
Amborsi is nu in balbezit. Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Alcântara de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mocó trapt de bal weg van het doel. Camacho kopt de bal weg. Anacleto Campanella rent richting de bal. Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Kong Monster Fu FC 0:1

17e minuut.
Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Geraldeli heeft problemen om de bal te vangen. Geraldeli passt de bal met de wreef. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel. Mocó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SaoPaulo-SP - Kong Monster Fu FC 1:1

19e minuut.
Ranaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. Romão passt de bal met de wreef. Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Anacleto Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha onderschept slim de pass. Silverinha speelt de bal door. Geraldeli rent richting de bal. Geraldeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaoPaulo-SP 42%, Kong Monster Fu FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SaoPaulo-SP - Kong Monster Fu FC 1:1

53e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacleto Campanella is nu in balbezit. Anacleto Campanella passt de bal in één keer door. Matias de Araújo is nu in balbezit. Matias de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Guerreiro probeert naar een medespeler te passen. Geraldeli is nu in balbezit. Xiba is nu in balbezit. Geraldeli verovert de bal door een tackle van achteren. Geraldeli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Anacleto Campanella geeft een hoge lob. Punga heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Mocó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Kong Monster Fu FC 2:1

63e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Lavrado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romão. Romão krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaoPaulo-SP 50%, Kong Monster Fu FC 50%.
SaoPaulo-SP - Kong Monster Fu FC 2:1