Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMNETTO fecibos
EFE ATT Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Rezende kan de bal niet met de borst controleren. Simplício onderschept slim de pass. Simplício geeft een hoge lob. Daar is Callé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callé haalt uit met een fantastische trap. Soriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Samarone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortes is nu in balbezit. Fortes passt de bal zonder na te denken. Trajano is nu in balbezit. Trajano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RMNETTO - fecibos 1:0

30e minuut.
Stolte kopt de bal weg. Klungelig pakt Yano de bal. Ronaldinho met een sublieme pass. Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mago met de inworp. Ronaldinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldinho met een sublieme pass. Trajano rent richting de bal. Trajano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMNETTO 52%, fecibos 48%.
RMNETTO - fecibos 1:0

49e minuut.
Fortes geeft een hoge lob. Stolte rent richting de bal. Trajano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trajano krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Galinho passt de bal zonder na te denken. Ronaldinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldinho passt de bal met de wreef. Callé rent richting de bal. Callé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magalhães zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara geeft een lange en hoge pass. Parizotto kopt de bal weg. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Simplício kopt de bal weg. Ronaldinho is nu in balbezit. Ronaldinho passt de bal zonder na te denken. Trajano is nu in balbezit. Trajano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soriano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMNETTO - fecibos 2:0

80e minuut.
Allejo is nu in balbezit. Trajano verovert de bal door een tackle van achteren. Callé rent richting de bal. Callé schiet op doel. Soriano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMNETTO - fecibos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMNETTO 49%, fecibos 51%.
RMNETTO - fecibos 3:0