Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inbativel Atlético de Biribas
Normal Tactiek 4-5-1 Final
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 38.2
average Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


13e minuut.
Daar is Pachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pescoço de bal onder controle te krijgen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sales is nu in balbezit. Szarka verovert de bal door een tackle van achteren. Pelágio rent richting de bal. Pachev verovert de bal door een tackle van achteren. Pachev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Pitombo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - Atlético de Biribas 0:1

22e minuut.
Pescoço heeft problemen om de bal te vangen. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Molak met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pelágio geeft de bal voor. Pruban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak draait met de bal, schiet en ... Pitombo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - Atlético de Biribas 0:2

33e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo met een sublieme pass. Szarka speelt de bal door. Klungelig pakt Pruban de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Pitombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap. Pitombo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - Atlético de Biribas 0:3

40e minuut.
Pachev is nu in balbezit. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka passt de bal zonder na te denken. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - Atlético de Biribas 0:4

43e minuut.
Raminho probeert de bal met de borst te controleren. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak geeft een lange en hoge pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel. Pitombo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - Atlético de Biribas 0:5

44e minuut.
Sabino is nu in balbezit. Pruban onderschept slim de pass. Pelágio onderschept slim de pass. Pachev is nu in balbezit. Pachev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inbativel 76%, Atlético de Biribas 24%.
Inbativel - Atlético de Biribas 0:5

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Pruban de bal onder controle te krijgen. Molak rent richting de bal. Molak passt de bal met de wreef. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pachev met een sublieme pass. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka geeft een lange en hoge pass. Molak rent richting de bal. Molak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Pruban de bal onder controle te krijgen. Pruban passt de bal in één keer door. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - Atlético de Biribas 0:6

55e minuut.
Molak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pruban de bal. Beting begaat een overtreding. Beting krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Szarka rent richting de bal. Szarka met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... Pitombo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - Atlético de Biribas 0:7

63e minuut.
Pruban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak geeft een hoge lob. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szarka rent richting de bal. Szarka geeft een hoge lob. Rossato probeert de bal aan de voet te houden. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka passt de bal zonder na te denken. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canindé de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - Atlético de Biribas 0:8

87e minuut.
Pescoço is nu in balbezit. Szarka rent richting de bal. Szarka passt de bal zonder na te denken. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inbativel 82%, Atlético de Biribas 18%.
Inbativel - Atlético de Biribas 0:8