Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperDrinkBrasil SaoPaulo-SP
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zanato is nu in balbezit. Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro met een sublieme pass. Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDrinkBrasil - SaoPaulo-SP 0:1

27e minuut.
Castanheda rent richting de bal. Castanheda geeft een hoge lob. Buriol probeert de bal aan de voet te houden. Urubu rent richting de bal. Urubu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SuperDrinkBrasil - SaoPaulo-SP 1:1

33e minuut.
Amoroso met een sublieme pass. Guerreiro is nu in balbezit. Zanato rent richting de bal. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ambrozio bereikt de bal nog maar net als eerste. Geraldeli verovert de bal door een tackle van achteren. Geraldeli speelt de bal door. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lavrado verovert de bal door een tackle van achteren. Geraldeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Geraldeli passt de bal met de wreef. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDrinkBrasil - SaoPaulo-SP 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDrinkBrasil 64%, SaoPaulo-SP 36%.
SuperDrinkBrasil - SaoPaulo-SP 1:2

73e minuut.
Anacleto Campanella met een sublieme pass. Geraldeli is nu in balbezit. Ambrozio is nu in balbezit. Geraldeli onderschept slim de pass. Geraldeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDrinkBrasil 64%, SaoPaulo-SP 36%.
SuperDrinkBrasil - SaoPaulo-SP 1:2