Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fecibos NOIA FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Stolte geeft een hoge lob. Gringo rent richting de bal. Lessa Brandão verovert de bal door een tackle van achteren. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Abrahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allejo is nu in balbezit. Flamenguista verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Magalhães passt de bal met de wreef. Potiguara rent richting de bal. Met opzet legt Xereu zijn tegenspeler op de grond. Xereu krijgt een gele kaart. Potiguara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Allejo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Xereu kopt de bal weg. Clemente probeert de bal met de borst te controleren. Stolte rent richting de bal. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente draait met de bal, schiet en ... Soriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Flamenguista rent richting de bal. Flamenguista geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabeção de bal. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cabeção, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fecibos - NOIA FC 0:1

41e minuut.
Trator da Roça probeert naar een medespeler te passen. Flamenguista rent richting de bal. Flamenguista passt de bal zonder na te denken. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecibos 56%, NOIA FC 44%.
fecibos - NOIA FC 0:1

62e minuut.
Gringo is nu in balbezit. Xereu onderschept slim de pass. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gringo rent richting de bal. Gringo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rezende neemt de hoekschop. Magalhães maakt een snoekduik en kopt de bal. Gringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gringo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Lessa Brandão trapt de bal weg. Abrahim kopt de bal weg. Potiguara rent richting de bal. Potiguara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Xereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xereu passt de bal met de wreef. Potiguara speelt de bal door. Gringo rent richting de bal. Gringo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Allejo met een sublieme pass. Gonzalez is nu in balbezit. Magalhães begaat een overtreding. Magalhães krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Magalhães met de inworp. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. Gava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fecibos - NOIA FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecibos 41%, NOIA FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fecibos - NOIA FC 1:1