Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inbativel SaoPaulo-SP
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares passt de bal met de wreef. Xapecó rent richting de bal. Xapecó haalt uit met een fantastische trap. Laranja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - SaoPaulo-SP 1:0

12e minuut.
Pescoço kopt de bal weg. Xapecó heeft problemen om de bal te vangen. Lavrado rent richting de bal. Valadares rent richting de bal. Valadares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Raminho geeft de bal voor. Daar is Sabino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares rent richting de bal. Valadares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - SaoPaulo-SP 2:0

23e minuut.
Pelágio geeft een hoge lob. Inworp. Guerreiro met een snelle inworp. Geraldeli rent richting de bal. Geraldeli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alcântara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mudesto komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Raminho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ranaldi de bal. Valadares met een sublieme pass. Sales is nu in balbezit. Sales schiet op doel. Laranja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inbativel 31%, SaoPaulo-SP 69%.
Inbativel - SaoPaulo-SP 2:0

76e minuut.
Ranaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares is nu in balbezit. Ranaldi begaat een overtreding. Valadares raakt geblesseerd tijdens het duel. Pescoço met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - SaoPaulo-SP 3:0

82e minuut.
Lavrado verovert de bal door een tackle van achteren. Geraldeli speelt de bal door. Vergueiro probeert naar een medespeler te passen. Mudesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudesto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Beting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro passt de bal zonder na te denken. Mudesto rent richting de bal. Mudesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inbativel - SaoPaulo-SP 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inbativel 52%, SaoPaulo-SP 48%.
Inbativel - SaoPaulo-SP 3:1