Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaoPaulo-SP Inbativel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Guerreiro met de inworp. Geraldeli rent richting de bal. Geraldeli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Inbativel 1:0

7e minuut.
Beting heeft problemen om de bal te vangen. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alcântara de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pescoço passt de bal in één keer door. Geraldeli is nu in balbezit. Beting schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beting krijgt een gele kaart. Geraldeli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anacleto Campanella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Anacleto Campanella rent richting de bal. Pescoço tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anacleto Campanella raakt geblesseerd tijdens het duel. Ranaldi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pelágio controleert de bal met de borst. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Furlan is nu in balbezit. Valadares rent richting de bal. Furlan maakt een afschuwelijke overtreding. Furlan krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pitombo probeert naar een medespeler te passen. Valadares kopt de bal weg. Furlan is nu in balbezit. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaoPaulo-SP 36%, Inbativel 64%.
SaoPaulo-SP - Inbativel 1:0

46e minuut.
Xapecó heeft problemen om de bal te vangen. Geraldeli onderschept slim de pass. Geraldeli passt de bal zonder na te denken. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Inbativel 2:0

66e minuut.
Valadares is nu in balbezit. Xapecó rent richting de bal. Valadares is nu in balbezit. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Inbativel 2:1

70e minuut.
Valadares is nu in balbezit. Anacleto Campanella verovert de bal door een tackle van achteren. Anacleto Campanella met een sublieme pass. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Raminho verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho geeft een hoge lob. Lavrado is nu in balbezit. Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pescoço geeft de bal voor. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ranaldi zijn tegenspeler op de grond. Ranaldi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Pescoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Geraldeli verovert de bal door een tackle van achteren. Geraldeli speelt de bal door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaoPaulo-SP 51%, Inbativel 49%.
SaoPaulo-SP - Inbativel 2:1