Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperDrinkBrasil RMNETTO
Normal Tactiek EFE ATT
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 25
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal met de wreef. Ronaldinho is nu in balbezit. Trajano is nu in balbezit. Trajano schiet op doel. Paal! Garcia is nu in balbezit. Garcia geeft een hoge lob. Callé probeert de bal aan de voet te houden. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Simplício rent richting de bal. Ambrozio onderschept slim de pass. Ambrozio met een sublieme pass. Buriol rent richting de bal. Buriol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mago is nu in balbezit. Mago geeft een hoge lob. Paluri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ronaldinho rent richting de bal. Ronaldinho draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Samarone passt de bal in één keer door. Callé is nu in balbezit. Garcia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Callé raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Simplício neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDrinkBrasil - RMNETTO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDrinkBrasil 58%, RMNETTO 42%.
SuperDrinkBrasil - RMNETTO 0:1

53e minuut.
Daar is Castanheda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castanheda. Castanheda krijgt een gele kaart. Galinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mago zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fubanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Galinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mago probeert de bal met de borst te controleren. Galinho speelt de bal door. Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDrinkBrasil - RMNETTO 0:2

62e minuut.
Callé passt de bal in één keer door. Pássaro geeft de bal voor. Trajano is nu in balbezit. Ronaldinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDrinkBrasil - RMNETTO 0:3

71e minuut.
Castanheda met de inworp. Jacomelli rent richting de bal. Mago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mago krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Galinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Callé rent richting de bal. Castanheda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Callé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trajano neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Fubanga probeert wanhopig de bal te grijpen. Trajano is nu in balbezit. Trajano haalt uit met een fantastische trap. Fubanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDrinkBrasil - RMNETTO 0:4

87e minuut.
Stein met een sublieme pass. Buriol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simplício. Buriol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ambrozio komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDrinkBrasil 58%, RMNETTO 42%.
SuperDrinkBrasil - RMNETTO 0:4