Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 22:05
  • Competitiewedstrijd: Série D.59 [del]
  • Stadion: Cotocão
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4965
Atlético de Biribas Kong Monster Fu FC
4-5-1 Final Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Molak rent richting de bal. Molak passt de bal in één keer door. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Mocó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Kong Monster Fu FC 1:0

9e minuut.
Maduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maduro geeft een lange en hoge pass. Pruban kopt de bal weg. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka haalt uit met een fantastische trap. Mocó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szarka rent richting de bal. Szarka haalt uit met een fantastische trap. Mocó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pachev kopt de bal weg. Silverinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka onderschept slim de pass. Szarka geeft een hoge lob. Molak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Silverinha is nu in balbezit. Molak onderschept slim de pass. Molak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pachev kopt de bal weg. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka passt de bal zonder na te denken. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... Mocó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 38%, Kong Monster Fu FC 62%.
Atlético de Biribas - Kong Monster Fu FC 1:0

56e minuut.
Daco onderschept slim de pass. Daco met een sublieme pass. Pachev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szarka is nu in balbezit. Szarka passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Pachev is nu in balbezit. Pachev passt de bal met de wreef. Szarka speelt de bal door. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Kong Monster Fu FC 2:0

72e minuut.
Inworp. Molak met de inworp. Silverinha is nu in balbezit. Szarka verovert de bal door een tackle van achteren. Szarka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka passt de bal in één keer door. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Kong Monster Fu FC 3:0

79e minuut.
Molak is nu in balbezit. Molak passt de bal met de wreef. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - Kong Monster Fu FC 4:0

84e minuut.
Molak controleert de bal met de borst. Pachev is nu in balbezit. Pachev geeft de bal voor. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 28%, Kong Monster Fu FC 72%.
Atlético de Biribas - Kong Monster Fu FC 4:0