Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kong Monster Fu FC Atlético de Biribas
Normal Tactiek 4-5-1 Final
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Pachev passt de bal zonder na te denken. Punga is nu in balbezit. Punga passt de bal in één keer door. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Camacho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amborsi de bal onder controle te krijgen. Daco geeft een hoge lob. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daco bereikt de bal nog maar net als eerste. Daco geeft een hoge lob. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. Paal! Molak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kong Monster Fu FC - Atlético de Biribas 0:1

22e minuut.
Silverinha passt de bal zonder na te denken. das Graças rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molak. Molak krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Pruban is nu in balbezit. Pruban passt de bal in één keer door. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kong Monster Fu FC - Atlético de Biribas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kong Monster Fu FC 72%, Atlético de Biribas 28%.
Kong Monster Fu FC - Atlético de Biribas 0:2

49e minuut.
Inworp. Pachev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarka controleert de bal met de borst. Szarka geeft de bal voor. Molak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
das Graças probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo speelt de bal door. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel. Mocó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kong Monster Fu FC - Atlético de Biribas 0:3

69e minuut.
Punga geeft de bal voor. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev speelt de bal door. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak rent richting de bal. Molak geeft een hoge lob. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Mocó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev passt de bal zonder na te denken. Szarka speelt de bal door. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Mocó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Xiba kopt de bal weg. Pruban rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amborsi. Pruban raakt geblesseerd tijdens het duel. Szarka komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kong Monster Fu FC - Atlético de Biribas 0:4

87e minuut.
Molak geeft de bal voor. Pruban rent richting de bal. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kong Monster Fu FC 71%, Atlético de Biribas 29%.
Kong Monster Fu FC - Atlético de Biribas 0:4