Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fluminense33 Romelandia F.C
leo4 Tactiek 343 teste
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 43.2
solid Schieten very good
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzelli speelt de bal door. Vaino heeft problemen om de bal te vangen. Vaino haalt uit met een fantastische trap. Panagiotopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Ferreri passt de bal zonder na te denken. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ... Urvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Romelandia F.C 1:0

7e minuut.
Berendoncks onderschept slim de pass. Donzelli is nu in balbezit. Donzelli passt de bal zonder na te denken. Vaino rent richting de bal. Vaino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ercoli kopt de bal weg. Donzelli heeft problemen om de bal te vangen. Donzelli speelt de bal door. Vaino is nu in balbezit. Vaino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks onderschept slim de pass. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Numanoğlu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Romelandia F.C 2:0

23e minuut.
Łapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber passt de bal zonder na te denken. Ferreri rent richting de bal. Ferreri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Romelandia F.C 3:0

27e minuut.
Łapeta geeft een hoge lob. Daar is Munro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri draait met de bal, schiet en ... Urvan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pufleanu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Łapeta ... Strafschop! Pufleanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Panagiotopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Romelandia F.C 3:1

40e minuut.
Korpikoski geeft de bal voor. Cavenaghi met een sublieme pass. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Vaino is nu in balbezit. Vaino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fluminense33 48%, Romelandia F.C 52%.
fluminense33 - Romelandia F.C 3:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosti geeft een lange en hoge pass. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Romelandia F.C 4:1

57e minuut.
Korpikoski rent richting de bal. Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri probeert naar een medespeler te passen. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel. Urvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Gehér speelt de bal door. Ercoli speelt de bal door. Vaino rent richting de bal. Vaino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Romelandia F.C 4:2

69e minuut.
Daar is Berendoncks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber is nu in balbezit. Berendoncks verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri onderschept slim de pass. Ferreri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Jenicot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenicot geeft een hoge lob. Huber is nu in balbezit. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Romelandia F.C 5:2

75e minuut.
Numanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Donzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzelli speelt de bal door. Vaino heeft problemen om de bal te vangen. Vaino haalt uit met een fantastische trap. Panagiotopoulos bokst de bal weg.

79e minuut.
Munro geeft een hoge lob. Pufleanu kopt de bal weg. Donzelli heeft problemen om de bal te vangen. Tosti rent richting de bal. Tosti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fluminense33 33%, Romelandia F.C 67%.
fluminense33 - Romelandia F.C 5:2