Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigurilus Sporting Club Romelandia F.C
1 jogo Tactiek 35211
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.3 gemiddelde waardering 40.1
good Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Korpikoski passt de bal met de wreef. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu passt de bal in één keer door. Vallecillo-Stiller rent richting de bal. Vallecillo-Stiller haalt uit met een fantastische trap. Canelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Korpikoski speelt de bal door. Pufleanu rent richting de bal. Garotinho rent richting de bal. Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu passt de bal zonder na te denken. Korpikoski rent richting de bal. Korpikoski geeft een lange en hoge pass. Pallarés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Canelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ostoja geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Garotinho de bal onder controle te krijgen. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu schiet op doel. Canelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal met de wreef. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal schiet op doel. Urvan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Romelandia F.C 1:0

37e minuut.
Ercoli passt de bal in één keer door. Donzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzelli passt de bal met de wreef. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Becali is nu in balbezit. Becali passt de bal met de wreef. Barcelos speelt de bal door. van Gaal rent richting de bal. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Urvan bokst de bal weg.

44e minuut.
Doeltrap. Canelle trapt de bal weg. Cortez kopt de bal weg. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 53%, Romelandia F.C 47%.
Bigurilus Sporting Club - Romelandia F.C 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ercoli met een snelle inworp. Donzelli is nu in balbezit. Donzelli geeft een hoge lob. Pufleanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ralha probeert naar een medespeler te passen. Ostoja probeert naar een medespeler te passen. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bigurilus Sporting Club - Romelandia F.C 1:1

57e minuut.
Ralha speelt de bal door. Jurišić is nu in balbezit. Jurišić met een sublieme pass. Barcelos rent richting de bal. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. Urvan bokst de bal weg.

62e minuut.
Cortez probeert naar een medespeler te passen. Jurišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišić passt de bal zonder na te denken. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Urvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Jurišić passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ercoli geeft een hoge lob. Donzelli is nu in balbezit. Garotinho begaat een overtreding. Garotinho krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Jurišić de bal. Ercoli is nu in balbezit. Ercoli geeft een lange en hoge pass. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu schiet op doel. Canelle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Romelandia F.C 1:2

88e minuut.
Pallarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpikoski onderschept slim de pass. Korpikoski geeft de bal voor. Ercoli rent richting de bal. Ercoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ostoja geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert van Gaal de bal onder controle te krijgen. Cortez kopt de bal weg. Klungelig pakt van Gaal de bal. van Gaal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 53%, Romelandia F.C 47%.
Bigurilus Sporting Club - Romelandia F.C 1:2