Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigurilus Sporting Club fluminense33
1 jogo Tactiek leo4
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Cortez onderschept slim de pass. Cortez geeft een lange en hoge pass. ter Horst heeft problemen om de bal te vangen. van Gaal rent richting de bal. van Gaal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Garotinho onderschept slim de pass. Becali probeert naar een medespeler te passen. van Gaal rent richting de bal. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nero geeft een lange en hoge pass. Dzieniszewski controleert de bal met de borst. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal draait met de bal, schiet en ... Gorzeński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
ter Horst bereikt de bal nog maar net als eerste. Pé de Anjo onderschept slim de pass. Pé de Anjo geeft de bal voor. van Gaal rent richting de bal. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mattos rent richting de bal. Stankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stankowicz speelt de bal door. Haras rent richting de bal. Haras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - fluminense33 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 48%, fluminense33 52%.
Bigurilus Sporting Club - fluminense33 0:1

58e minuut.
Pé de Anjo is nu in balbezit. Pé de Anjo passt de bal zonder na te denken. Mattos met een sublieme pass. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ralha probeert de bal aan de voet te houden. Becali rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haras. Haras krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Stankowicz is nu in balbezit. Pallarés onderschept slim de pass. Pallarés speelt de bal door. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Gorzeński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Wilimowski onderschept slim de pass. Wilimowski passt de bal met de wreef. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal onderschept slim de pass. van Gaal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
ter Horst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pé de Anjo rent richting de bal. Pé de Anjo speelt de bal door. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 40%, fluminense33 60%.
Bigurilus Sporting Club - fluminense33 0:1