Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romelandia F.C Linkan Soccer
35211 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
38 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bergamelli rent richting de bal. Bergamelli geeft een hoge lob. Querendo kopt de bal weg. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Guajajara passt de bal zonder na te denken. Couto geeft de bal voor. Numanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gülyiğit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bergamelli de bal. Bergamelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pufleanu de bal. Pufleanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gülyiğit met een sublieme pass. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Pato probeert de bal aan de voet te houden. Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 1:0

11e minuut.
Diniz rent richting de bal. Pufleanu onderschept slim de pass. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Querendo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 2:0

13e minuut.
Bergamelli geeft een lange en hoge pass. Foster kopt de bal weg. Trinitino controleert de bal met de borst. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu schiet op doel. Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marmont geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pesatori krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pato geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergamelli met de inworp. Gülyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyiğit geeft een lange en hoge pass. Hernandes bokst de bal weg. Daar is Querendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 3:0

21e minuut.
Diniz rent richting de bal. Gülyiğit rent richting de bal. Gülyiğit geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pesatori de bal. Pesatori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pufleanu passt de bal in één keer door. Bergamelli rent richting de bal. Bergamelli passt de bal in één keer door. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gülyiğit rent richting de bal. Gülyiğit haalt uit met een fantastische trap. Hernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu passt de bal zonder na te denken. Gülyiğit speelt de bal door. Klungelig pakt Pesatori de bal. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 4:0

30e minuut.
Lazaretti kan de bal niet met de borst controleren. Bergamelli is nu in balbezit. Bergamelli passt de bal met de wreef. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Klungelig pakt Pesatori de bal. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pufleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 5:0

33e minuut.
Guajajara probeert naar een medespeler te passen. Bergamelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diniz. Diniz krijgt een gele kaart. Bergamelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bergamelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pesatori springt en kopt de bal. Hernandes bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Gehér de bal. Gehér probeert naar een medespeler te passen. Marmont speelt de bal door. Daar is Pesatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. Hernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 6:0

36e minuut.
Klungelig pakt Nunes de bal. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori probeert naar een medespeler te passen. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 27%, Linkan Soccer 73%.
Romelandia F.C - Linkan Soccer 6:0

46e minuut.
Gülyiğit met een sublieme pass. Marmont met een sublieme pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ... Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Bergamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Querendo de bal. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gülyiğit geeft een lange en hoge pass. Bergamelli kopt de bal weg. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Hernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Couto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 7:0

63e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Cherici rent richting de bal. Cherici geeft de bal voor. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Pesatori de bal. Querendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. Hernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu met een sublieme pass. Bergamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamelli geeft de bal voor. Pesatori springt en kopt de bal. Hernandes bokst de bal weg. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 8:0

71e minuut.
Gülyiğit is nu in balbezit. Couto begaat een overtreding. Gülyiğit raakt geblesseerd tijdens het duel. Lezaun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Querendo de bal. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 9:0

79e minuut.
Querendo trapt de bal weg van het doel. Guajajara kopt de bal weg. Gehér geeft een hoge lob. Pesatori rent richting de bal. Pesatori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Linkan Soccer 10:0

86e minuut.
Trinitino rent richting de bal. Gülyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Gülyiğit probeert naar een medespeler te passen. Pesatori rent richting de bal. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Couto rent richting de bal. Gülyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Gülyiğit passt de bal zonder na te denken. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 33%, Linkan Soccer 67%.
Romelandia F.C - Linkan Soccer 10:0