Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romelandia F.C Enuma Elish
35211 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Bandeira de Mello rent richting de bal. Bergamelli onderschept slim de pass. Bergamelli passt de bal met de wreef. Vallecillo-Stiller rent richting de bal. Vallecillo-Stiller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ercoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nadador de bal. Batistão is nu in balbezit. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Imperador bokst de bal weg.

7e minuut.
Bergamelli passt de bal met de wreef. Ercoli rent richting de bal. Ercoli met een sublieme pass. Vallecillo-Stiller heeft problemen om de bal te vangen. Vallecillo-Stiller schiet op doel. Imperador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vallecillo-Stiller bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 1:0

7e minuut.
Abelha speelt de bal door. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Villela passt de bal met de wreef. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vallecillo-Stiller is nu in balbezit. Vallecillo-Stiller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 2:0

15e minuut.
Ercoli passt de bal met de wreef. Bergamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamelli passt de bal zonder na te denken. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Donzelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bergamelli de bal. Bergamelli met een sublieme pass. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vallecillo-Stiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallecillo-Stiller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ercoli met een sublieme pass. Bergamelli rent richting de bal. Bergamelli passt de bal met de wreef. Vallecillo-Stiller rent richting de bal. Vallecillo-Stiller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bergamelli rent richting de bal. Bergamelli passt de bal met de wreef. Vallecillo-Stiller is nu in balbezit. Vallecillo-Stiller schiet op doel. Imperador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 34%, Enuma Elish 66%.
Romelandia F.C - Enuma Elish 3:0

47e minuut.
Donzelli kopt de bal weg. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu speelt de bal door. Vallecillo-Stiller is nu in balbezit. Vallecillo-Stiller draait met de bal, schiet en ... Imperador bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 4:0

51e minuut.
Bergamelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bergamelli probeert naar een medespeler te passen. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu schiet op doel. Imperador probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 5:0

55e minuut.
Batistão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamelli onderschept slim de pass. Bergamelli passt de bal zonder na te denken. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Imperador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Lezaun onderschept slim de pass. Lezaun geeft de bal voor. Gabonês heeft problemen om de bal te vangen. Vallecillo-Stiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallecillo-Stiller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bergamelli is nu in balbezit. Bergamelli passt de bal met de wreef. Mazzaroto is nu in balbezit. Pufleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Mazzaroto trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donzelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergamelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Mazzaroto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergamelli kopt de bal weg. Daar is Pufleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vallecillo-Stiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallecillo-Stiller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mazzaroto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pufleanu de bal onder controle te krijgen. Bergamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamelli geeft een lange en hoge pass. Pufleanu krijgt zijn hoofd ertegen. Imperador bokst de bal weg.

75e minuut.
Ercoli probeert naar een medespeler te passen. Vallecillo-Stiller rent richting de bal. Vallecillo-Stiller haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tercariol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 6:0

78e minuut.
Klungelig pakt Tercariol de bal. Vallecillo-Stiller rent richting de bal. Tercariol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vallecillo-Stiller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vallecillo-Stiller legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Imperador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vallecillo-Stiller is nu in balbezit. Vallecillo-Stiller draait met de bal, schiet en ... Imperador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 7:0

83e minuut.
Donzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzelli probeert naar een medespeler te passen. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu schiet op doel. Imperador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 8:0

86e minuut.
Ercoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoli met een sublieme pass. Vallecillo-Stiller is nu in balbezit. Vallecillo-Stiller haalt uit met een fantastische trap. Imperador probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 9:0

87e minuut.
Bergamelli passt de bal met de wreef. Ercoli is nu in balbezit. Ercoli passt de bal in één keer door. Daar is Pufleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - Enuma Elish 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 21%, Enuma Elish 79%.
Romelandia F.C - Enuma Elish 10:0