Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miranda lpp fc Cris Bull FC
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Şandru geeft de bal voor. Paranaense rent richting de bal. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Capelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Cris Bull FC 1:0

10e minuut.
Rabelo rent richting de bal. Rabelo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lejnert de bal onder controle te krijgen. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miranda lpp fc - Cris Bull FC 1:1

19e minuut.
Rabelo geeft een lange en hoge pass. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert speelt de bal door. Sousândrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousândrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Leivas rent richting de bal. Gluščević onderschept slim de pass. Gluščević passt de bal met de wreef. Barriga is nu in balbezit. Barriga schiet op doel. Capelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capelo probeert naar een medespeler te passen. Lejnert kopt de bal weg. Rossato rent richting de bal. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo speelt de bal door. Klungelig pakt Rossato de bal. Sousândrade is nu in balbezit. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Skrzekowski speelt de bal door. Švista is nu in balbezit. Švista probeert naar een medespeler te passen. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Cris Bull FC 2:1

41e minuut.
Rabelo rent richting de bal. Gluščević verovert de bal door een tackle van achteren. Gluščević passt de bal met de wreef. Barriga rent richting de bal. Barriga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miranda lpp fc 17%, Cris Bull FC 83%.
Miranda lpp fc - Cris Bull FC 2:1

50e minuut.
Zambiano is nu in balbezit. Benavides onderschept slim de pass. Benavides passt de bal met de wreef. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lejnert is nu in balbezit. Lejnert geeft een lange en hoge pass. Rabelo rent richting de bal. Barriga onderschept slim de pass. Barriga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Loteria geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzekowski met de inworp. Benavides rent richting de bal. Benavides geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Cris Bull FC 3:1

79e minuut.
Şandru verovert de bal door een tackle van achteren. Švista rent richting de bal. Ferrugem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrugem krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Benavides passt de bal met de wreef. Sousândrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousândrade speelt de bal door. Barriga is nu in balbezit. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lejnert probeert naar een medespeler te passen. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Gluščević met een sublieme pass. Barriga rent richting de bal. Barriga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miranda lpp fc 39%, Cris Bull FC 61%.
Miranda lpp fc - Cris Bull FC 3:1