Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigurilus Sporting Club Linkan Soccer
1 jogo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Nero rent richting de bal. Nero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraíba met de inworp. Guajajara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal met de wreef. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel. Hernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Linkan Soccer 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 36%, Linkan Soccer 64%.
Bigurilus Sporting Club - Linkan Soccer 1:0

47e minuut.
Mattos probeert naar een medespeler te passen. Diniz is nu in balbezit. Barcelos begaat een overtreding. Barcelos krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Trinitino bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišić onderschept slim de pass. Jurišić speelt de bal door. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Cortez met een snelle inworp. Becali geeft de bal voor. van Gaal rent richting de bal. van Gaal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jurišić passt de bal in één keer door. Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Hernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Linkan Soccer 2:0

58e minuut.
Nunes passt de bal in één keer door. Trinitino bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal onderschept slim de pass. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jurišić speelt de bal door. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Querendo neemt vlug de vrije trap. Becali is nu in balbezit. Couto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Couto krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal zonder na te denken. Diniz is nu in balbezit. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. Hernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Becali probeert naar een medespeler te passen. Cortez is nu in balbezit. Cortez speelt de bal door. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ralha verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha probeert naar een medespeler te passen. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos draait met de bal, schiet en ... Hernandes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hernandes trapt de bal weg. Nero kopt de bal weg. Klungelig pakt Diniz de bal. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. Hernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Couto kopt de bal weg. Becali probeert naar een medespeler te passen. Barcelos met een sublieme pass. van Gaal rent richting de bal. van Gaal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 17%, Linkan Soccer 83%.
Bigurilus Sporting Club - Linkan Soccer 2:0