Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miranda lpp fc Enuma Elish
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 19.6
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Gluščević speelt de bal door. Gabonês heeft problemen om de bal te vangen. Sousândrade is nu in balbezit. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Enuma Elish 1:0

5e minuut.
Irlandês met een sublieme pass. Villela rent richting de bal. Švista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Švista krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lejnert geeft een hoge lob. Tercariol rent richting de bal. Sousândrade verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga rent richting de bal. Barriga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barriga is nu in balbezit. Barriga geeft de bal voor. Sousândrade probeert de bal aan de voet te houden. Barriga rent richting de bal. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lejnert met een sublieme pass. Švista geeft de bal voor. Sousândrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap. Samuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Enuma Elish 2:0

20e minuut.
Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Irlandês verovert de bal door een tackle van achteren. Irlandês speelt de bal door. Abelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelha draait met de bal, schiet en ... Zandberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Švista geeft een lange en hoge pass. Mazzaroto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samuca speelt de bal door. Abelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzekowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzekowski geeft een hoge lob. Barriga rent richting de bal. Barriga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Şandru passt de bal met de wreef. Gluščević rent richting de bal. Gluščević geeft een hoge lob. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap. Samuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Gluščević de bal onder controle te krijgen. Oswaldo Scatena is nu in balbezit. Gluščević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gluščević krijgt een gele kaart. Oswaldo Scatena wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Batistão met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides passt de bal zonder na te denken. Lejnert geeft een lange en hoge pass. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Abelha probeert naar een medespeler te passen. Irlandês rent richting de bal. Benavides begaat een overtreding. Benavides krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Oswaldo Scatena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şandru is nu in balbezit. Şandru geeft de bal voor. Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şandru met een snelle inworp. Gluščević met een sublieme pass. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miranda lpp fc 39%, Enuma Elish 61%.
Miranda lpp fc - Enuma Elish 2:0

53e minuut.
Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević geeft een lange en hoge pass. Gabonês heeft problemen om de bal te vangen. Sousândrade is nu in balbezit. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Şandru met een snelle inworp. Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević geeft een lange en hoge pass. Gabonês heeft problemen om de bal te vangen. Benavides geeft een lange en hoge pass. Samuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Enuma Elish 3:0

69e minuut.
Oswaldo Scatena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević begaat een overtreding. Villela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villela wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Švista met een sublieme pass. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga passt de bal zonder na te denken. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miranda lpp fc 25%, Enuma Elish 75%.
Miranda lpp fc - Enuma Elish 3:0