Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miranda lpp fc Linkan Soccer
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević geeft een lange en hoge pass. Pato probeert de bal met de borst te controleren. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides onderschept slim de pass. Benavides met een sublieme pass. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga draait met de bal, schiet en ... Hernandes bokst de bal weg. Klungelig pakt Pato de bal. Barriga is nu in balbezit. Barriga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Diniz heeft problemen om de bal te vangen. Švista onderschept slim de pass. Švista probeert naar een medespeler te passen. Barriga rent richting de bal. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Foster geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gluščević zal de hoekschop nemen. Daar is Trinitino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švista geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Linkan Soccer 1:0

17e minuut.
Trinitino speelt de bal door. Barriga is nu in balbezit. Tambor rent richting de bal. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Diniz geeft de bal voor. Inworp. Gluščević met de inworp. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Švista probeert naar een medespeler te passen. Gluščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluščević geeft een lange en hoge pass. Sousândrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousândrade draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Linkan Soccer 2:0

29e minuut.
Barriga rent richting de bal. Pato is nu in balbezit. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Sousândrade is nu in balbezit. Sousândrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Linkan Soccer 3:0

44e minuut.
Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert geeft een lange en hoge pass. Diniz heeft problemen om de bal te vangen. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miranda lpp fc 33%, Linkan Soccer 67%.
Miranda lpp fc - Linkan Soccer 3:0

46e minuut.
Guajajara met een sublieme pass. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Sousândrade onderschept slim de pass. Barriga is nu in balbezit. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Gluščević de bal onder controle te krijgen. Lazaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şandru. Şandru krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cara passt de bal in één keer door. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diniz krijgt een gele kaart. Şandru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Şandru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Querendo de bal. Sousândrade rent richting de bal. Sousândrade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miranda lpp fc - Linkan Soccer 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miranda lpp fc 39%, Linkan Soccer 61%.
Miranda lpp fc - Linkan Soccer 4:0