Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigurilus Sporting Club Enuma Elish
1 jogo Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 20
solid Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Mattos rent richting de bal. Mattos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tercariol de bal. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Oswaldo Scatena speelt de bal door. Abelha rent richting de bal. Abelha schiet op doel. Canelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 0:1

8e minuut.
Nadador met de inworp. Oswaldo Scatena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mattos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mattos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Becali trapt de bal weg van het doel. Jurišić is nu in balbezit. Jurišić probeert naar een medespeler te passen. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Becali probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jurišić de bal. Jurišić speelt de bal door. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gabonês speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez geeft een hoge lob. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Batistão rent richting de bal. Batistão probeert naar een medespeler te passen. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal draait met de bal, schiet en ... Samuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 1:1

37e minuut.
Villela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. Gabonês probeert naar een medespeler te passen. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Villela verovert de bal door een tackle van achteren. Villela geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Samuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 39%, Enuma Elish 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 1:1

48e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Jurišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišić passt de bal met de wreef. Barcelos rent richting de bal. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 2:1

50e minuut.
Abelha rent richting de bal. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. van Gaal rent richting de bal. van Gaal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ralha passt de bal in één keer door. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal schiet op doel. Samuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 3:1

56e minuut.
Gabonês zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello passt de bal met de wreef. Daar is van Gaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gaal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Bandeira de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gaal rent richting de bal. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal verovert de bal door een tackle van achteren. van Gaal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 4:1

62e minuut.
Jurišić is nu in balbezit. Jurišić passt de bal zonder na te denken. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal schiet op doel. Tercariol probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 5:1

68e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez geeft de bal voor. Daar is Bandeira de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Jurišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurišić met een sublieme pass. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel. Samuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 6:1

74e minuut.
Mazzaroto met een sublieme pass. Batistão speelt de bal door. Jurišić rent richting de bal. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Becali geeft een lange en hoge pass. Mazzaroto kopt de bal weg. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gaal rent richting de bal. van Gaal schiet op doel. Samuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barcelos rent richting de bal. Barcelos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 7:1

81e minuut.
Becali probeert naar een medespeler te passen. Cortez is nu in balbezit. Cortez passt de bal zonder na te denken. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Samuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Samuca speelt de bal door. Cortez kopt de bal weg. van Gaal rent richting de bal. van Gaal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cortez geeft de bal voor. van Gaal is nu in balbezit. Tercariol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Gaal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barcelos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 8:1

89e minuut.
Abelha rent richting de bal. Abelha passt de bal in één keer door. Batistão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Samuca bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 18%, Enuma Elish 82%.
Bigurilus Sporting Club - Enuma Elish 8:1