Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EC BAURU Romelandia F.C
Normal Tactiek 35211
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 39.3
weak Schieten good
poor Passen solid
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bergamelli rent richting de bal. Bergamelli geeft een hoge lob. Rabanete heeft problemen om de bal te vangen. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC BAURU - Romelandia F.C 0:1

4e minuut.
Ercoli is nu in balbezit. Ercoli passt de bal met de wreef. Klink met een sublieme pass. Jilozinho heeft problemen om de bal te vangen. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Dodói verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC BAURU - Romelandia F.C 0:2

18e minuut.
Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu schiet op doel. Baptista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pacaembu is nu in balbezit. Ercoli begaat een overtreding. Pacaembu raakt geblesseerd tijdens het duel. Franco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ercoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercoli geeft een lange en hoge pass. Pufleanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Rabanete geeft een hoge lob. Ercoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bergamelli de bal. Bergamelli geeft de bal voor. Pufleanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Donzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzelli met een sublieme pass. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... Dodói werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EC BAURU - Romelandia F.C 0:3

43e minuut.
Daar is Klink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pufleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. Dodói kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bergamelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bergamelli met een sublieme pass. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC BAURU 78%, Romelandia F.C 22%.
EC BAURU - Romelandia F.C 0:3

48e minuut.
Franco is nu in balbezit. Ercoli verovert de bal door een tackle van achteren. Ercoli probeert naar een medespeler te passen. Jilozinho probeert de bal met de borst te controleren. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ercoli is nu in balbezit. Ercoli speelt de bal door. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho passt de bal zonder na te denken. Pufleanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
EC BAURU - Romelandia F.C 0:4

56e minuut.
Ercoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoli geeft een hoge lob. Rabanete kopt de bal weg. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Pacaembu de bal onder controle te krijgen. Klink is nu in balbezit. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Dodói maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EC BAURU - Romelandia F.C 0:5

60e minuut.
Bergamelli geeft de bal voor. Oliver heeft problemen om de bal te vangen. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu schiet op doel. Dodói probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bergamelli speelt de bal door. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu probeert naar een medespeler te passen. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho schiet op doel. Dodói probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ercoli rent richting de bal. Ercoli geeft een hoge lob. Rabanete controleert de bal met de borst. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Ercoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bergamelli de bal. Bergamelli speelt de bal door. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rabanete controleert de bal met de borst. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rivellino rent richting de bal. Rivellino probeert naar een medespeler te passen. Bergamelli probeert naar een medespeler te passen. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baptista heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Bergamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergamelli speelt de bal door. O`Donoghue probeert naar een medespeler te passen. Donzelli is nu in balbezit. Donzelli geeft de bal voor. Dodói bokst de bal weg.

87e minuut.
Pacaembu heeft problemen om de bal te vangen. Bergamelli rent richting de bal. Bergamelli probeert naar een medespeler te passen. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC BAURU 85%, Romelandia F.C 15%.
EC BAURU - Romelandia F.C 0:5