Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malícia TchuwSC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Azulão met de inworp. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente passt de bal met de wreef. Lins rent richting de bal. Lins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zambrotta passt de bal met de wreef. Vicente is nu in balbezit. Amigão onderschept slim de pass. Portuga is nu in balbezit. Portuga haalt uit met een fantastische trap. Guardião da Galáxia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Suzano verovert de bal door een tackle van achteren. Suzano met een sublieme pass. Sagres rent richting de bal. Lins verovert de bal door een tackle van achteren. Lins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zambrotta onderschept slim de pass. Zambrotta speelt de bal door. Klungelig pakt Portuga de bal. Amigão is nu in balbezit. Amigão schiet op doel. Guardião da Galáxia bokst de bal weg. de Campos heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Olhos Verdes is nu in balbezit. Olhos Verdes geeft een hoge lob. Zambrotta heeft problemen om de bal te vangen. Lins rent richting de bal. Lins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malícia 50%, TchuwSC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malícia - TchuwSC 0:0

47e minuut.
Guardião da Galáxia trapt de bal weg van het doel. Zambrotta kopt de bal weg. da Silva Fogaça heeft problemen om de bal te vangen. Amigão onderschept slim de pass. Amigão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Portuga rent richting de bal. Portuga schiet op doel. Vicente kan de bal niet met de borst controleren. Portuga is nu in balbezit. Portuga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
da Silva Fogaça met een sublieme pass. Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olhos Verdes. Olhos Verdes krijgt een gele kaart. Chulapa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chulapa kan niet meer verder spelen. Rezende komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Sagres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagres speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Leal met een snelle inworp. Canella onderschept slim de pass. Amigão is nu in balbezit. Amigão draait met de bal, schiet en ... Guardião da Galáxia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malícia - TchuwSC 1:0

85e minuut.
Americano rent richting de bal. Amigão onderschept slim de pass. Amigão passt de bal zonder na te denken. Portuga heeft problemen om de bal te vangen. Portuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malícia 29%, TchuwSC 71%.
Malícia - TchuwSC 1:0