Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Rebecca Macaparana FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Assis rent richting de bal. Camilo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Assis. Assis krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mauritano is nu in balbezit. Cardorini onderschept slim de pass. Jilozinho rent richting de bal. Vanzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Vanzolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vanzolini onderschept slim de pass. Rabeira onderschept slim de pass. Rabeira geeft de bal voor. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Rabeira geeft een lange en hoge pass. Meyer geeft de bal voor. Rabeira is nu in balbezit. Tamborim onderschept slim de pass. Tamborim geeft een lange en hoge pass. da Fazenda bokst de bal weg.

42e minuut.
Rabeira geeft de bal voor. Inworp. Tamborim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanzolini rent richting de bal. Vanzolini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - Macaparana FC 0:1

44e minuut.
de São Januário geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - Macaparana FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 59%, Macaparana FC 41%.
Sociedade Rebecca - Macaparana FC 0:2

53e minuut.
Mitidieri rent richting de bal. Feller verovert de bal door een tackle van achteren. Feller speelt de bal door. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. Heinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Camilo geeft een hoge lob. Tamborim kopt de bal weg. Mauritano heeft problemen om de bal te vangen. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Máquina de Combate geeft een lange en hoge pass. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jilozinho rent richting de bal. Montanha dos Vinhedos onderschept slim de pass. Montanha dos Vinhedos met een sublieme pass. Mauritano rent richting de bal. Mauritano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 50%, Macaparana FC 50%.
Sociedade Rebecca - Macaparana FC 0:2