Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macaparana FC Sociedade Rebecca
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Meyer passt de bal in één keer door. Vanzolini is nu in balbezit. de São Januário begaat een overtreding. de São Januário krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Carequinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini passt de bal zonder na te denken. Mauritano is nu in balbezit. Mauritano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Montanha dos Vinhedos is nu in balbezit. Carequinha onderschept slim de pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. Heinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Montanha dos Vinhedos rent richting de bal. Montanha dos Vinhedos passt de bal met de wreef. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini onderschept slim de pass. Vanzolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vanzolini speelt de bal door. Assis rent richting de bal. Carequinha is nu in balbezit. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - Sociedade Rebecca 0:1

36e minuut.
Mauritano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini is nu in balbezit. Vanzolini draait met de bal, schiet en ... Cardorini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meyer geeft de bal voor. da Fazenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macaparana FC 43%, Sociedade Rebecca 57%.
Macaparana FC - Sociedade Rebecca 0:1

51e minuut.
Meyer met een snelle inworp. Vanzolini heeft problemen om de bal te vangen. Vanzolini probeert naar een medespeler te passen. Montanha dos Vinhedos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha dos Vinhedos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
de São Januário raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Egípcio komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Carequinha probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Camilo rent richting de bal. Assis onderschept slim de pass. Assis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Feller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feller geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mitidieri de bal onder controle te krijgen. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macaparana FC 32%, Sociedade Rebecca 68%.
Macaparana FC - Sociedade Rebecca 0:1