Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E. Parmera Malícia
principal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.5 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


8e minuut.
Arouca probeert de bal aan de voet te houden. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete geeft een hoge lob. Strachan is nu in balbezit. Strachan haalt uit met een fantastische trap. Mariola bokst de bal weg. Kudyba rent richting de bal. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. Mariola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Duarte geeft een hoge lob. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan passt de bal in één keer door. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chulapa geeft de bal voor. Maćkiewicz kopt de bal weg. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito geeft een hoge lob. Kudyba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Kudyba rent richting de bal. Kudyba draait met de bal, schiet en ... Mariola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - Malícia 1:0

30e minuut.
Strachan geeft een lange en hoge pass. Suzano kopt de bal weg. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sagres geeft een hoge lob. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete geeft de bal voor. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta met een sublieme pass. Salgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.E. Parmera - Malícia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Parmera 31%, Malícia 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.E. Parmera - Malícia 1:1

47e minuut.
Strachan verovert de bal door een tackle van achteren. Strachan passt de bal in één keer door. Chulapa is nu in balbezit. Kudyba rent richting de bal. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - Malícia 2:1

70e minuut.
Rozner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portuga is nu in balbezit. Rozner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rozner krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Duarte rent richting de bal. Russo rent richting de bal. Russo passt de bal met de wreef. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado speelt de bal door. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete haalt uit met een fantastische trap. Mariola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - Malícia 3:1

84e minuut.
Portuga probeert naar een medespeler te passen. Strachan is nu in balbezit. Strachan passt de bal in één keer door. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. Mariola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rouvas probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta passt de bal in één keer door. Strachan is nu in balbezit. Strachan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Parmera 22%, Malícia 78%.
S.E. Parmera - Malícia 3:1