Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOHEMIOS FC. TchuwSC
EVD Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 16.8
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lacruz Gómez kopt de bal weg. Anciaux probeert de bal met de borst te controleren. Lacruz Gómez rent richting de bal. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vicente geeft een lange en hoge pass. Freihammer is nu in balbezit. Freihammer geeft een lange en hoge pass. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Americano kopt de bal weg. Lamboray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray passt de bal zonder na te denken. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Guardião da Galáxia bokst de bal weg.

16e minuut.
Lamboray probeert naar een medespeler te passen. Lacruz Gómez is nu in balbezit. Lacruz Gómez passt de bal met de wreef. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ribarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog speelt de bal door. Nugent speelt de bal door. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Negoiu is nu in balbezit. Vicente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Sierkowski met een snel genomen vrije trap. Anciaux rent richting de bal. Anciaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOHEMIOS FC. - TchuwSC 1:0

31e minuut.
Nugent passt de bal in één keer door. Lamboray speelt de bal door. Daar is Azulão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Azulão controleert de bal met de borst. Lamboray is nu in balbezit. Lamboray probeert naar een medespeler te passen. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOHEMIOS FC. 28%, TchuwSC 72%.
BOHEMIOS FC. - TchuwSC 1:0

47e minuut.
Azulão geeft een lange en hoge pass. Daar is Lamboray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamboray speelt de bal door. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOHEMIOS FC. - TchuwSC 2:0

54e minuut.
da Silva Fogaça passt de bal met de wreef. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu passt de bal in één keer door. Anciaux is nu in balbezit. Anciaux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Canella speelt de bal door. Lacruz Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Lacruz Gómez passt de bal met de wreef. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lacruz Gómez rent richting de bal. Lacruz Gómez geeft een hoge lob. de Campos heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Americano geeft de bal voor. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarić begaat een overtreding. Ribarić krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Anciaux met de inworp. Lacruz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz Gómez met een sublieme pass. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Americano trapt de bal weg van het doel. Lacruz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino begaat een overtreding. Lacruz Gómez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lacruz Gómez kan niet meer verder spelen. Podobiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOHEMIOS FC. 16%, TchuwSC 84%.
BOHEMIOS FC. - TchuwSC 2:0