Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lupionopolis Macaparana FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Amâncio passt de bal zonder na te denken. de Rondônia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raminho. Raminho krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vanzolini rent richting de bal. Mauritano is nu in balbezit. Vanzolini rent richting de bal. Mauritano rent richting de bal. Mauritano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Meyer de bal onder controle te krijgen. de Rondônia rent richting de bal. Met opzet legt Mitidieri zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mitidieri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Umuarama is nu in balbezit. Mauritano onderschept slim de pass. Mauritano draait met de bal, schiet en ... Vilhena probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lupionopolis - Macaparana FC 0:1

22e minuut.
Barreto passt de bal in één keer door. Lourenço is nu in balbezit. Vanzolini begaat een overtreding. Vanzolini krijgt een gele kaart. Lourenço is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Punga met een snel genomen vrije trap. Camilo heeft problemen om de bal te vangen. Amâncio rent richting de bal. Amâncio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Heinen trapt de bal weg van het doel. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanella. Vanzolini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vanzolini kan niet meer verder spelen. Paraíba komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pelágio passt de bal zonder na te denken. Heinen speelt de bal door. Montanha dos Vinhedos kopt de bal weg. Mauritano rent richting de bal. Mauritano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mauritano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Paraíba onderschept slim de pass. Paraíba schiet op doel. Vilhena probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lupionopolis 66%, Macaparana FC 34%.
lupionopolis - Macaparana FC 0:1

80e minuut.
Macho Pichu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Raminho de bal. Raminho passt de bal in één keer door. Mauritano is nu in balbezit. Mauritano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Montanha dos Vinhedos met een sublieme pass. Umuarama bereikt de bal nog maar net als eerste. Umuarama geeft een hoge lob. Tamborim is nu in balbezit. Tamborim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lupionopolis 47%, Macaparana FC 53%.
lupionopolis - Macaparana FC 0:1