Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reelmadri Sociedade Rebecca
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Meyer verovert de bal door een tackle van achteren. Meyer geeft de bal voor. Machado rent richting de bal. Ignácio onderschept slim de pass. Ignácio schiet op doel. Rossignoli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - Sociedade Rebecca 0:1

13e minuut.
Jilozinho geeft een lange en hoge pass. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouveia onderschept slim de pass. Carequinha is nu in balbezit. Carequinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Mattar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereba verovert de bal door een tackle van achteren. Pereba geeft de bal voor. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - Sociedade Rebecca 0:2

25e minuut.
Mattar passt de bal in één keer door. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa passt de bal zonder na te denken. Leite is nu in balbezit. Leite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
do Tocantins met een sublieme pass. Carequinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pataxó is nu in balbezit. Carequinha onderschept slim de pass. Carequinha draait met de bal, schiet en ... Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Machado geeft een lange en hoge pass. Rabeira kopt de bal weg. Jilozinho met een sublieme pass. Pereba rent richting de bal. Pereba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
do Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Carequinha onderschept slim de pass. Ignácio rent richting de bal. Ignácio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - Sociedade Rebecca 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reelmadri 65%, Sociedade Rebecca 35%.
reelmadri - Sociedade Rebecca 0:3

56e minuut.
Sousa kopt de bal weg. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó probeert naar een medespeler te passen. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
de São Januário geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rigon met een snelle inworp. Kanu rent richting de bal. Kanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reelmadri 39%, Sociedade Rebecca 61%.
reelmadri - Sociedade Rebecca 0:3