Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malícia BOHEMIOS FC.
Normal Tactiek EVD
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 35.1
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Klungelig pakt de bal. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu passt de bal met de wreef. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malícia - BOHEMIOS FC. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malícia 64%, BOHEMIOS FC. 36%.
Malícia - BOHEMIOS FC. 0:1

47e minuut.
Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent passt de bal in één keer door. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malícia - BOHEMIOS FC. 0:2

52e minuut.
Lamboray speelt de bal door. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu passt de bal met de wreef. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ribarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarić geeft de bal voor. Sagres kopt de bal weg. Lacruz Gómez is nu in balbezit. Lacruz Gómez schiet op doel. Mariola bokst de bal weg.

62e minuut.
Chulapa is nu in balbezit. Lamboray verovert de bal door een tackle van achteren. Lamboray met een sublieme pass. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski schiet op doel. Mariola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malícia - BOHEMIOS FC. 0:3

75e minuut.
is nu in balbezit. Lacruz Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Lacruz Gómez passt de bal zonder na te denken. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lacruz Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malícia 71%, BOHEMIOS FC. 29%.
Malícia - BOHEMIOS FC. 0:3