Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E. Parmera TchuwSC
principal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten hopeless
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rabanete geeft een hoge lob. da Silva Fogaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan onderschept slim de pass. Strachan draait met de bal, schiet en ... Pangaré probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Vicente probeert naar een medespeler te passen. Herzog is nu in balbezit. Rouvas speelt de bal door. Suzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Olhos Verdes kopt de bal weg. Suzano heeft problemen om de bal te vangen. Salgado is nu in balbezit. Suzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cabrito geeft een hoge lob. de Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Campos geeft een hoge lob. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Kudyba rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Americano ... Strafschop! Americano krijgt een gele kaart. Kudyba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kudyba zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pangaré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - TchuwSC 1:0

42e minuut.
Kudyba is nu in balbezit. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Americano de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strachan neemt de hoekschop. Pangaré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Parmera 42%, TchuwSC 58%.
S.E. Parmera - TchuwSC 1:0

58e minuut.
Cabrito onderschept slim de pass. Salgado rent richting de bal. Salgado speelt de bal door. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Americano met een harde bal richting middenveld. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete geeft de bal voor. Kudyba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Cabrito met een snelle inworp. Strachan geeft een hoge lob. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete draait met de bal, schiet en ... Pangaré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - TchuwSC 2:0

82e minuut.
Rouvas onderschept slim de pass. Rouvas probeert naar een medespeler te passen. Rabanete probeert naar een medespeler te passen. Strachan is nu in balbezit. Strachan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Parmera 32%, TchuwSC 68%.
S.E. Parmera - TchuwSC 2:0