Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TchuwSC S.E. Parmera
Normal Tactiek principal
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.2 gemiddelde waardering 32.5
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Cabrito verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrito geeft een lange en hoge pass. Americano kopt de bal weg. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Americano verovert de bal door een tackle van achteren. Americano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabanete met een snelle inworp. Salgado geeft een hoge lob. Guardião da Galáxia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Strachan is nu in balbezit. Strachan geeft de bal voor. Rabanete kopt de bal weg. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Rabanete met de inworp. Rouvas geeft de bal voor. Strachan rent richting de bal. Strachan geeft een hoge lob. Guardião da Galáxia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Rozner geeft een lange en hoge pass. Americano probeert de bal aan de voet te houden. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Kudyba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Vicente kopt de bal weg. Herzog is nu in balbezit. Rouvas verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete geeft een hoge lob. Kudyba maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TchuwSC - S.E. Parmera 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TchuwSC 78%, S.E. Parmera 22%.
TchuwSC - S.E. Parmera 0:1

47e minuut.
Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvas verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvas passt de bal zonder na te denken. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Rabanete rent richting de bal. Rabanete geeft een lange en hoge pass. Daar is Vicente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TchuwSC - S.E. Parmera 0:2

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Campos trapt de bal weg van het doel. Cabrito kopt de bal weg. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TchuwSC - S.E. Parmera 0:3

66e minuut.
Inworp. Duarte met de inworp. Rouvas speelt de bal door. Kudyba rent richting de bal. Kudyba draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal met de wreef. Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Suzano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pepino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TchuwSC 64%, S.E. Parmera 36%.
TchuwSC - S.E. Parmera 0:3