Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Rebecca lupionopolis
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Punga speelt de bal door. Máquina de Combate is nu in balbezit. Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio draait met de bal, schiet en ... da Fazenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - lupionopolis 0:1

23e minuut.
Punga probeert naar een medespeler te passen. Pires de Godoy is nu in balbezit. Pires de Godoy met een sublieme pass. Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio draait met de bal, schiet en ... da Fazenda bokst de bal weg. Amâncio rent richting de bal. Amâncio schiet op doel. da Fazenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Meyer passt de bal in één keer door. Feller is nu in balbezit. Feller passt de bal in één keer door. Carequinha is nu in balbezit. Carequinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sociedade Rebecca - lupionopolis 1:1

39e minuut.
Zanella is nu in balbezit. Carequinha onderschept slim de pass. Carequinha speelt de bal door. Assis heeft problemen om de bal te vangen. Assis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vilhena geeft een hoge lob. Inworp. Feller met de inworp. Carequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carequinha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Feller met een snelle inworp. Carequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carequinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 46%, lupionopolis 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedade Rebecca - lupionopolis 1:1

46e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pereba met de inworp. Carequinha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cardorini rent richting de bal. Pires de Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardorini is nu in balbezit. Pires de Godoy is nu in balbezit. Pires de Godoy schiet op doel. da Fazenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Jilozinho rent richting de bal. Pires de Godoy onderschept slim de pass. Meyer is nu in balbezit. Pires de Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Pires de Godoy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Carequinha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ignácio komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ignácio verovert de bal door een tackle van achteren. Ignácio passt de bal in één keer door. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ... Macho Pichu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - lupionopolis 2:1

71e minuut.
Klungelig pakt Jilozinho de bal. de Rondônia bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rondônia speelt de bal door. Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Macho Pichu trapt de bal weg van het doel. Jilozinho kopt de bal weg. Lourenço is nu in balbezit. Pereba is nu in balbezit. Pereba geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - lupionopolis 3:1

89e minuut.
Vilhena geeft een lange en hoge pass. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Pereba rent richting de bal. Pereba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 36%, lupionopolis 64%.
Sociedade Rebecca - lupionopolis 3:1