Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macaparana FC S.E. Parmera
Normal Tactiek principal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 30.4
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Rouvas passt de bal met de wreef. Montanha dos Vinhedos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado speelt de bal door. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Montanha dos Vinhedos is nu in balbezit. Kudyba onderschept slim de pass. Montanha dos Vinhedos is nu in balbezit. Kudyba verovert de bal door een tackle van achteren. Kudyba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heinen trapt de bal weg van het doel. Cabrito kopt de bal weg. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cabrito met een snelle inworp. Strachan is nu in balbezit. Strachan geeft de bal voor. Rabanete rent richting de bal. Rabanete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Raminho onderschept slim de pass. Raminho geeft een lange en hoge pass. Búlgaro rent richting de bal. Búlgaro geeft een lange en hoge pass. Arismendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Salgado geeft een lange en hoge pass. Strachan heeft problemen om de bal te vangen. Kudyba rent richting de bal. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - S.E. Parmera 0:1

34e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Montanha dos Vinhedos met een sublieme pass. Strachan is nu in balbezit. Klungelig pakt Strachan de bal. Strachan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kudyba is nu in balbezit. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. Heinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - S.E. Parmera 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macaparana FC 68%, S.E. Parmera 32%.
Macaparana FC - S.E. Parmera 0:2

54e minuut.
Heinen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabanete met een snelle inworp. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - S.E. Parmera 0:3

61e minuut.
Cabrito verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrito probeert naar een medespeler te passen. Rouvas geeft een hoge lob. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rouvas speelt de bal door. Rabanete rent richting de bal. Rabanete geeft een lange en hoge pass. Strachan is nu in balbezit. Strachan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabanete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouvas rent richting de bal. Rouvas geeft een hoge lob. Kudyba is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Strachan neemt de hoekschop. Salgado springt en kopt de bal. Camilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - S.E. Parmera 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macaparana FC 68%, S.E. Parmera 32%.
Macaparana FC - S.E. Parmera 0:4