Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Rebecca BOHEMIOS FC.
Normal Tactiek EVD
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Ignácio passt de bal in één keer door. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux onderschept slim de pass. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Anciaux is nu in balbezit. Rabeira is nu in balbezit. Anciaux onderschept slim de pass. Anciaux haalt uit met een fantastische trap. da Fazenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - BOHEMIOS FC. 0:1

6e minuut.
Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Freihammer met een sublieme pass. Anciaux is nu in balbezit. Anciaux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Lamboray met een snelle inworp. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. da Fazenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - BOHEMIOS FC. 0:2

12e minuut.
Freihammer passt de bal zonder na te denken. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. da Fazenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - BOHEMIOS FC. 0:3

25e minuut.
Ignácio rent richting de bal. Lacruz Gómez onderschept slim de pass. Lacruz Gómez speelt de bal door. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lamboray rent richting de bal. Lamboray geeft de bal voor. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux schiet op doel. Na een snelle pass probeert Máquina de Combate de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - BOHEMIOS FC. 0:4

43e minuut.
Podobiński geeft een hoge lob. Cardorini kopt de bal weg. Anciaux is nu in balbezit. Anciaux schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 74%, BOHEMIOS FC. 26%.
Sociedade Rebecca - BOHEMIOS FC. 0:4

51e minuut.
Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Ignácio heeft problemen om de bal te vangen. Lacruz Gómez rent richting de bal. Lacruz Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. da Fazenda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nugent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacruz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz Gómez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - BOHEMIOS FC. 0:5

56e minuut.
Rabeira kopt de bal weg. Lacruz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz Gómez met een sublieme pass. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux haalt uit met een fantastische trap. da Fazenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cardorini is nu in balbezit. Cardorini geeft de bal voor. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Podobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu passt de bal in één keer door. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux geeft een hoge lob. Bocchi probeert de bal met de borst te controleren. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. Sârbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Feller is nu in balbezit. Lamboray verovert de bal door een tackle van achteren. Lamboray passt de bal met de wreef. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Negoiu is nu in balbezit. Jilozinho speelt de bal door. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... Cardorini probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray onderschept slim de pass. Lamboray passt de bal in één keer door. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 76%, BOHEMIOS FC. 24%.
Sociedade Rebecca - BOHEMIOS FC. 0:5