Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malícia lupionopolis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Portuga de bal. geeft een lange en hoge pass. Barreto is nu in balbezit. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga draait met de bal, schiet en ... Macho Pichu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
de Rondônia passt de bal in één keer door. Amâncio probeert de bal aan de voet te houden. Sagres is nu in balbezit. Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Amâncio speelt de bal door. Piaba is nu in balbezit. Zambrotta onderschept slim de pass. Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malícia - lupionopolis 0:1

28e minuut.
Lourenço is nu in balbezit. Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão passt de bal zonder na te denken. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sagres geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lourenço met een snelle inworp. de Rondônia is nu in balbezit. de Rondônia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zambrotta met een sublieme pass. Leal geeft een hoge lob. Umuarama kopt de bal weg. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malícia - lupionopolis 1:1

45e minuut.
Saccomando is nu in balbezit. Lourenço verovert de bal door een tackle van achteren. schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malícia 52%, lupionopolis 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malícia - lupionopolis 1:1

51e minuut.
de Rondônia probeert naar een medespeler te passen. Piaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaba passt de bal met de wreef. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Romero kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Rondônia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piaba rent richting de bal. Piaba probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malícia 54%, lupionopolis 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malícia - lupionopolis 1:1