Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TchuwSC reelmadri
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Mattar heeft problemen om de bal te vangen. Mattar passt de bal in één keer door. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Campos heeft problemen om de bal te vangen. Leite rent richting de bal. Leite schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Olhos Verdes speelt de bal door. Mattar rent richting de bal. Lins verovert de bal door een tackle van achteren. Lins schiet op doel. Daar is Bobô, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TchuwSC 52%, reelmadri 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TchuwSC - reelmadri 0:0

46e minuut.
Suzano rent richting de bal. Lins rent richting de bal. Gouveia maakt een afschuwelijke overtreding. Gouveia krijgt een gele kaart. Lins raakt geblesseerd tijdens het duel. Vicente komt bij de bal en schiet. Olhos Verdes kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Americano is nu in balbezit. Americano geeft een lange en hoge pass. Olhos Verdes speelt de bal door. Lins is nu in balbezit. Lins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pangaré niet meer kan verder spelen. Guardião da Galáxia komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena onderschept slim de pass. Maizena met een sublieme pass. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite schiet op doel. Guardião da Galáxia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Leite rent richting de bal. Kanu is nu in balbezit. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu is nu in balbezit. Kanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TchuwSC - reelmadri 0:1

87e minuut.
Sangaletti onderschept slim de pass. Sangaletti probeert naar een medespeler te passen. Bobô is nu in balbezit. Lins is nu in balbezit. Lins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TchuwSC 45%, reelmadri 55%.
TchuwSC - reelmadri 0:1