Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E. Parmera Sociedade Rebecca
principal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 18.9
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado met een sublieme pass. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel. da Fazenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - Sociedade Rebecca 1:0

15e minuut.
Meyer rent richting de bal. Kudyba onderschept slim de pass. Kudyba passt de bal met de wreef. Strachan is nu in balbezit. Strachan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Máquina de Combate bereikt de bal nog maar net als eerste. Máquina de Combate geeft de bal voor. Strachan probeert de bal aan de voet te houden. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Duarte rent richting de bal. Rouvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvas geeft de bal voor. Kudyba maakt een snoekduik en kopt de bal. da Fazenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat da Fazenda niet meer kan verder spelen. da Silva Neves komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Parmera 37%, Sociedade Rebecca 63%.
S.E. Parmera - Sociedade Rebecca 1:0

47e minuut.
Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado passt de bal met de wreef. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - Sociedade Rebecca 2:0

62e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado met een sublieme pass. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - Sociedade Rebecca 3:0

66e minuut.
Klungelig pakt Cardorini de bal. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de São Januário. de São Januário krijgt een gele kaart. Kudyba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouvas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Strachan passt de bal zonder na te denken. Daar is Kudyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardorini. Kudyba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabrito wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cabrito is nu in balbezit. Cabrito geeft een hoge lob. Kudyba rent richting de bal. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. da Silva Neves maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - Sociedade Rebecca 4:0

83e minuut.
Salgado passt de bal met de wreef. Kudyba rent richting de bal. Kudyba probeert naar een medespeler te passen. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Parmera - Sociedade Rebecca 5:0

87e minuut.
Rabeira geeft een hoge lob. Cabrito is nu in balbezit. Met opzet legt Pereba zijn tegenspeler op de grond. Pereba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Parmera 32%, Sociedade Rebecca 68%.
S.E. Parmera - Sociedade Rebecca 5:0