Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malícia Macaparana FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
passt de bal zonder na te denken. Amigão probeert de bal aan de voet te houden. Montanha dos Vinhedos is nu in balbezit. Portuga verovert de bal door een tackle van achteren. Portuga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malícia - Macaparana FC 1:0

11e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha dos Vinhedos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha dos Vinhedos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tamborim de bal. Tamborim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mauritano verovert de bal door een tackle van achteren. Sagres rent richting de bal. Mauritano verovert de bal door een tackle van achteren. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malícia - Macaparana FC 1:1

16e minuut.
Vanzolini speelt de bal door. Dispoinível is nu in balbezit. Dispoinível geeft een hoge lob. Amigão is nu in balbezit. Amigão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sagres met een sublieme pass. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. begaat een overtreding. krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malícia 50%, Macaparana FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malícia - Macaparana FC 1:1

48e minuut.
Raminho rent richting de bal. Portuga onderschept slim de pass. Portuga geeft een hoge lob. Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamborim met de inworp. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini haalt uit met een fantastische trap. Meyer kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Portuga rent richting de bal. Portuga probeert naar een medespeler te passen. Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão schiet op doel. Heinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malícia - Macaparana FC 2:1

75e minuut.
Raminho verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Romero de bal onder controle te krijgen. Mauritano rent richting de bal. Mauritano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malícia 41%, Macaparana FC 59%.
Malícia - Macaparana FC 2:1