Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lupionopolis S.E. Parmera
Normal Tactiek principal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30.7
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Arouca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arouca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Rondônia met de inworp. Pires de Godoy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Maćkiewicz trapt de bal weg van het doel. Lourenço bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudyba. Kudyba krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Lourenço is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Punga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amâncio kopt de bal weg. Salgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pires de Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pires de Godoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Salgado passt de bal met de wreef. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete geeft een hoge lob. Kudyba krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Vasconcelos de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strachan neemt de hoekschop. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lupionopolis - S.E. Parmera 0:1

17e minuut.
Rouvas geeft een lange en hoge pass. Daar is Vasconcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba schiet op doel. Macho Pichu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lupionopolis - S.E. Parmera 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strachan met de inworp. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zanella de bal onder controle te krijgen. Macho Pichu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strachan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Punga de bal. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lupionopolis - S.E. Parmera 0:3

23e minuut.
Lourenço geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabanete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rabanete speelt de bal door. Rouvas is nu in balbezit. Rouvas geeft de bal voor. Strachan rent richting de bal. Strachan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Strachan verovert de bal door een tackle van achteren. Strachan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kudyba de bal. Kudyba draait met de bal, schiet en ... Macho Pichu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lupionopolis - S.E. Parmera 0:4

30e minuut.
Punga heeft problemen om de bal te vangen. Salgado is nu in balbezit. Zanella begaat een overtreding. Zanella krijgt een gele kaart. Salgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabrito neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal met de wreef. Maćkiewicz is nu in balbezit. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lupionopolis 69%, S.E. Parmera 31%.
lupionopolis - S.E. Parmera 0:4

66e minuut.
Cabrito probeert naar een medespeler te passen. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Punga speelt de bal door. Kudyba rent richting de bal. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lupionopolis - S.E. Parmera 0:5

69e minuut.
Cabrito bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan rent richting de bal. Strachan geeft een hoge lob. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel. Macho Pichu bokst de bal weg.

73e minuut.
Lourenço rent richting de bal. Lourenço geeft een lange en hoge pass. Cabrito kopt de bal weg. Strachan probeert de bal aan de voet te houden. Kudyba rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Arouca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabanete geeft een hoge lob. Klungelig pakt Strachan de bal. Strachan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lupionopolis - S.E. Parmera 0:6

79e minuut.
Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete speelt de bal door. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ... Macho Pichu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Rouvas de bal. Rouvas geeft een lange en hoge pass. Duarte speelt de bal door. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lupionopolis 62%, S.E. Parmera 38%.
lupionopolis - S.E. Parmera 0:6