Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reelmadri BOHEMIOS FC.
Normal Tactiek EVD
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Negoiu met een sublieme pass. Lamboray geeft een hoge lob. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Machado de bal. Anciaux onderschept slim de pass. do Tocantins rent richting de bal. Sierkowski onderschept slim de pass. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Maizena is nu in balbezit. Sierkowski onderschept slim de pass. Negoiu rent richting de bal. Negoiu schiet op doel. Rossignoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - BOHEMIOS FC. 0:1

11e minuut.
Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouveia met een sublieme pass. Lacruz Gómez is nu in balbezit. Lacruz Gómez haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - BOHEMIOS FC. 0:2

14e minuut.
Lacruz Gómez rent richting de bal. Lacruz Gómez speelt de bal door. Anciaux probeert de bal aan de voet te houden. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lamboray is nu in balbezit. Lamboray passt de bal zonder na te denken. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel. Pataxó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anciaux neemt de hoekschop. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lamboray speelt de bal door. Negoiu rent richting de bal. Negoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Sierkowski de bal. Sierkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Anciaux de bal onder controle te krijgen. Pataxó met een sublieme pass. Lamboray met een sublieme pass. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Lamboray de bal. Lamboray geeft de bal voor. Daar is do Tocantins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reelmadri 73%, BOHEMIOS FC. 27%.
reelmadri - BOHEMIOS FC. 0:2

46e minuut.
Leite passt de bal met de wreef. Lamboray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray passt de bal zonder na te denken. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
do Tocantins rent richting de bal. do Tocantins geeft een lange en hoge pass. Negoiu probeert de bal aan de voet te houden. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - BOHEMIOS FC. 0:3

52e minuut.
Negoiu met een sublieme pass. Lacruz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz Gómez met een sublieme pass. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Rossignoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamboray is nu in balbezit. Lamboray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sierkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamboray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray passt de bal zonder na te denken. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anciaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanu rent richting de bal. Lacruz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Negoiu passt de bal in één keer door. Anciaux rent richting de bal. do Tocantins rent richting de bal. Anciaux rent richting de bal. Anciaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nugent kopt de bal weg. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux schiet op doel. Rossignoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Machado de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
do Tocantins trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacruz Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anciaux rent richting de bal. Anciaux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nugent met een sublieme pass. Lamboray is nu in balbezit. Lamboray passt de bal in één keer door. Anciaux is nu in balbezit. Anciaux schiet op doel. Rossignoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reelmadri 69%, BOHEMIOS FC. 31%.
reelmadri - BOHEMIOS FC. 0:3