Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogi Mirim Black Star F.C.
Sapão Tactiek 4 4 2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33.1 gemiddelde waardering 48.8
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Perkhuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bragança. Bragança krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Coinac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forca is nu in balbezit. Dashi onderschept slim de pass. Dashi haalt uit met een fantastische trap. van Hofwegen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 0:1

6e minuut.
Bragança is nu in balbezit. Quijano speelt de bal door. Navarro is nu in balbezit. Coinac onderschept slim de pass. Banucha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Forca de bal. Dashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi passt de bal zonder na te denken. Coinac is nu in balbezit. Coinac draait met de bal, schiet en ... van Hofwegen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 0:2

10e minuut.
Figueira trapt de bal weg. Banucha kopt de bal weg. Medaglia rent richting de bal. Coinac verovert de bal door een tackle van achteren. Coinac draait met de bal, schiet en ... van Hofwegen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 0:3

11e minuut.
Perkhuli is nu in balbezit. Dashi is nu in balbezit. Demol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi verovert de bal door een tackle van achteren. Dashi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Azambuja met de inworp. Banucha rent richting de bal. Banucha geeft een hoge lob. Dashi is nu in balbezit. Dashi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Quijano de bal. Perkhuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quijano krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lähteenperä is nu in balbezit. Lähteenperä met een sublieme pass. Bragança probeert naar een medespeler te passen. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Mihart trapt de bal weg. Quijano kopt de bal weg. Coinac rent richting de bal. Coinac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Nerad passt de bal in één keer door. Coinac rent richting de bal. Coinac passt de bal zonder na te denken. Dashi rent richting de bal. Dashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Navarro rent richting de bal. Banucha onderschept slim de pass. Banucha speelt de bal door. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogi Mirim 56%, Black Star F.C. 44%.
Mogi Mirim - Black Star F.C. 0:3

46e minuut.
Daar is Dashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quijano is nu in balbezit. Quijano speelt de bal door. Banucha is nu in balbezit. Banucha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dashi rent richting de bal. Dashi haalt uit met een fantastische trap. Medaglia verovert de bal door een tackle van achteren. van Hofwegen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coinac rent richting de bal. Coinac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 0:4

53e minuut.
Banucha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coinac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schupfer rent richting de bal. Coinac verovert de bal door een tackle van achteren. Coinac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Abrante geeft een hoge lob. Inworp. Azambuja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banucha is nu in balbezit. Banucha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mełgieś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met een snelle inworp. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rigon heeft problemen om de bal te vangen. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcenaro is nu in balbezit. Mełgieś onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 1:4

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Coinac stond buitenspel. Abrante neemt vlug de vrije trap. Rigon heeft problemen om de bal te vangen. Marcenaro onderschept slim de pass. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. Figueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Medaglia is nu in balbezit. Medaglia geeft een lange en hoge pass. Gaudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Forca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nerad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quijano geeft de bal voor. Coinac maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dashi is nu in balbezit. Dashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 1:5

68e minuut.
Dashi is nu in balbezit. Forca rent richting de bal. Dashi verovert de bal door een tackle van achteren. Dashi haalt uit met een fantastische trap. van Hofwegen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 1:6

70e minuut.
Dashi passt de bal zonder na te denken. Gaudio geeft een lange en hoge pass. Coinac kopt de bal weg. Banucha is nu in balbezit. Banucha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerad probeert naar een medespeler te passen. Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quijano schiet op doel. van Hofwegen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 1:7

81e minuut.
Demol met een sublieme pass. Schupfer heeft problemen om de bal te vangen. Dashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi schiet op doel. van Hofwegen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dashi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Coinac de bal onder controle te krijgen. Dashi is nu in balbezit. Dashi haalt uit met een fantastische trap. van Hofwegen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - Black Star F.C. 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogi Mirim 57%, Black Star F.C. 43%.
Mogi Mirim - Black Star F.C. 1:8