Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joacaba Team Urubuzan
Attack Tactiek 451
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Salvador met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Urubuzan 0:1

9e minuut.
Soto met een snelle inworp. Suassuna geeft een hoge lob. Daar is Fumagalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Querubim is nu in balbezit. Querubim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tomazzi rent richting de bal. Soto rent richting de bal. Soto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Messias de bal. Messias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joacaba Team - Urubuzan 1:1

14e minuut.
Querubim speelt de bal door. Suassuna is nu in balbezit. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ... Ramos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Urubuzan 2:1

15e minuut.
Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador onderschept slim de pass. Salvador met een sublieme pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Navarro is nu in balbezit. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Tomazzi is nu in balbezit. Tomazzi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Peneda verovert de bal door een tackle van achteren. Peneda passt de bal zonder na te denken. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pedregosa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Peneda is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto probeert naar een medespeler te passen. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joacaba Team 51%, Urubuzan 49%.
joacaba Team - Urubuzan 2:1

65e minuut.
Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio geeft een hoge lob. Vilar rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joacaba Team - Urubuzan 2:2

68e minuut.
Salvador rent richting de bal. Salvador met een sublieme pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... Sorriso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Peneda rent richting de bal. Peneda geeft een lange en hoge pass. Daar is Querubim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joacaba Team 49%, Urubuzan 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joacaba Team - Urubuzan 2:2