Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlexSchneider F.C Kelly star team
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Dourado geeft een lange en hoge pass. Von Castelo rent richting de bal. Zagalo maakt een afschuwelijke overtreding. Zagalo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bordon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

24e minuut.
Grzęda onderschept slim de pass. Grzęda geeft de bal voor. Brinco de Ouro is nu in balbezit. Brinco de Ouro haalt uit met een fantastische trap. Zagalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Molejão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gusmão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ponciano geeft een hoge lob. Pratto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Malauiano de bal onder controle te krijgen. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlexSchneider F.C 47%, Kelly star team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AlexSchneider F.C - Kelly star team 0:0

56e minuut.
Damião met een sublieme pass. Dourado rent richting de bal. Dourado passt de bal zonder na te denken. Brinco de Ouro is nu in balbezit. Brinco de Ouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AlexSchneider F.C - Kelly star team 1:0

59e minuut.
Grzęda geeft een lange en hoge pass. Molejão bereikt de bal nog maar net als eerste. Molejão probeert naar een medespeler te passen. Brinco de Ouro is nu in balbezit. Brinco de Ouro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AlexSchneider F.C - Kelly star team 2:0

65e minuut.
Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho geeft een lange en hoge pass. Antenor is nu in balbezit. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Pratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AlexSchneider F.C - Kelly star team 2:1

69e minuut.
Brinco de Ouro speelt de bal door. Von Castelo is nu in balbezit. Von Castelo passt de bal in één keer door. Brinco de Ouro rent richting de bal. Brinco de Ouro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlexSchneider F.C 45%, Kelly star team 55%.
AlexSchneider F.C - Kelly star team 2:1