Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karlaum Rebijão Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Goleiro onderschept slim de pass. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho met een sublieme pass. Martins rent richting de bal. Martins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol passt de bal zonder na te denken. Tornado is nu in balbezit. Tornado haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Rebijão Fc 1:0

19e minuut.
Xavier de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier de Oliveira passt de bal in één keer door. Matias de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Ipatingão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipatingão schiet op doel. Dornelles bokst de bal weg.

30e minuut.
Sacramento geeft een hoge lob. Inworp. Riceputi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xavier de Oliveira is nu in balbezit. Xavier de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlaum 54%, Rebijão Fc 46%.
Karlaum - Rebijão Fc 1:0

51e minuut.
Gol geeft een lange en hoge pass. Pêra is nu in balbezit. Tornado begaat een overtreding. Tornado krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra met een sublieme pass. Lippi geeft de bal voor. Tornado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Rebijão Fc 2:0

66e minuut.
Sacramento geeft de bal voor. Inworp. Riceputi met een snelle inworp. Xavier de Oliveira rent richting de bal. Xavier de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ranaldi probeert naar een medespeler te passen. Gol rent richting de bal. Gol passt de bal zonder na te denken. Tornado rent richting de bal. Tornado haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlaum 34%, Rebijão Fc 66%.
Karlaum - Rebijão Fc 2:0