Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degou AC S.E.Cupím
Degou 433 Tactiek Goleiro Def
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Rey is nu in balbezit. Faraco onderschept slim de pass. Frnka verovert de bal door een tackle van achteren. Frnka geeft de bal voor. Clarkson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gillot is nu in balbezit. Clarkson rent richting de bal. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. do Amaral bokst de bal weg.

12e minuut.
Frnka passt de bal met de wreef. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson rent richting de bal. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Frnka probeert naar een medespeler te passen. Clarkson is nu in balbezit. Mazaropi verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur onderschept slim de pass. Bajur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Senegal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur probeert naar een medespeler te passen. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Faraco geeft de bal voor. Gillot kopt de bal weg. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hortêncio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuiabá met een snelle inworp. Gillot rent richting de bal. Gillot geeft een lange en hoge pass. Clarkson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degou AC - S.E.Cupím 0:1

29e minuut.
Enciso verovert de bal door een tackle van achteren. Enciso met een sublieme pass. Clarkson rent richting de bal. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bajur onderschept slim de pass. Bajur speelt de bal door. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Mazaropi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gillot rent richting de bal. Gillot geeft de bal voor. Hortêncio heeft problemen om de bal te vangen. Clarkson verovert de bal door een tackle van achteren. Clarkson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degou AC 80%, S.E.Cupím 20%.
Degou AC - S.E.Cupím 0:1

46e minuut.
Cuiabá passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Clarkson de bal. Bajur rent richting de bal. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Degou AC - S.E.Cupím 0:2

50e minuut.
Bogacz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Torres Martinez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frnka neemt de hoekschop. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gillot probeert naar een medespeler te passen. Torres Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Mazaropi verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degou AC - S.E.Cupím 0:3

59e minuut.
Senegal rent richting de bal. Frnka verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... Mazaropi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nunes Dornelles neemt de hoekschop. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja probeert naar een medespeler te passen. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. do Amaral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degou AC - S.E.Cupím 0:4

65e minuut.
Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso rent richting de bal. Met opzet legt Bogacz zijn tegenspeler op de grond. Bogacz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Cuiabá onderschept slim de pass. Cuiabá speelt de bal door. Nunes Dornelles speelt de bal door. Gillot geeft een hoge lob. Torres Martinez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. do Amaral probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Coruja is nu in balbezit. Coruja passt de bal met de wreef. Faraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Klungelig pakt Frnka de bal. Frnka speelt de bal door. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Coruja met een sublieme pass. Torres Martinez rent richting de bal. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degou AC - S.E.Cupím 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degou AC 73%, S.E.Cupím 27%.
Degou AC - S.E.Cupím 0:5