Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.Cupím Avaí Chapecoense
Goleirro Tactiek arthur
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
47.1 gemiddelde waardering 36.9
excellent Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen average


6e minuut.
Korsbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Korsbæk met een sublieme pass. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson schiet op doel. Amato heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garber neemt de hoekschop. Bajur maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Giang bokst de bal weg.

12e minuut.
Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk geeft een lange en hoge pass. Bajur probeert de bal met de borst te controleren. Hennequin is nu in balbezit. Hennequin haalt uit met een fantastische trap. Trung Giang bokst de bal weg.

22e minuut.
Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk probeert naar een medespeler te passen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 1:0

25e minuut.
Bălcescu met een sublieme pass. Prevost is nu in balbezit. Korsbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Korsbæk geeft de bal voor. Bajur krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Poullain heeft problemen om de bal te vangen. Korsbæk is nu in balbezit. Korsbæk geeft een lange en hoge pass. Hennequin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 2:0

35e minuut.
Hoedt is nu in balbezit. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hoedt zijn tegenspeler op de grond. Hoedt krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu geeft een hoge lob. Dabčević probeert de bal aan de voet te houden. Cuiabá is nu in balbezit. Cuiabá geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bajur de bal onder controle te krijgen. Hennequin rent richting de bal. Hennequin schiet op doel. Trung Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een lange en hoge pass. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin draait met de bal, schiet en ... Trung Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 3:0

44e minuut.
Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu geeft een lange en hoge pass. Cuiabá geeft de bal voor. Hennequin rent richting de bal. Hennequin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 21%, Avaí Chapecoense 79%.
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 3:0

47e minuut.
Inworp. Nunes Dornelles komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rey geeft een hoge lob. Wolfram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Trung Giang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Criţă geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Clarkson stond buitenspel. Bălcescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević haalt uit met een fantastische trap. Gonzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coruja heeft problemen om de bal te vangen. Prevost is nu in balbezit. Prevost haalt uit met een fantastische trap. Gonzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Criţă kopt de bal weg. Bălcescu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Poullain de bal onder controle te krijgen. Korsbæk is nu in balbezit. Korsbæk geeft de bal voor. Trung Giang bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nunes Dornelles stond buitenspel. Clarkson komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rey met een snelle inworp. Clarkson geeft een hoge lob. Clarkson heeft problemen om de bal te vangen. Clarkson haalt uit met een fantastische trap. Trung Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bajur de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 4:0

58e minuut.
Cuiabá speelt de bal door. Rey heeft problemen om de bal te vangen. Rey geeft een hoge lob. Wolfram bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Gonzer probeert naar een medespeler te passen. Bajur kopt de bal weg. Nunes Dornelles kan de bal niet met de borst controleren. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Trung Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 5:0

64e minuut.
Nucifora probeert de bal met de borst te controleren. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trung Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Dabčević speelt de bal door. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso geeft de bal voor. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Trung Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Criţă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Régnault de bal. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 6:0

81e minuut.
Cuiabá kopt de bal weg. Daar is Comerlati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciso met een sublieme pass. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Trung Giang trapt de bal weg van het doel. Dabčević kopt de bal weg. Klungelig pakt Wolfram de bal. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles schiet op doel. Trung Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 7:0

84e minuut.
Korsbæk rent richting de bal. Korsbæk geeft een hoge lob. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 8:0

86e minuut.
Poullain rent richting de bal. Korsbæk onderschept slim de pass. Korsbæk geeft een lange en hoge pass. Bajur springt en kopt de bal. Trung Giang probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 9:0

88e minuut.
Comerlati probeert naar een medespeler te passen. Korsbæk is nu in balbezit. Korsbæk geeft een lange en hoge pass. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 30%, Avaí Chapecoense 70%.
S.E.Cupím - Avaí Chapecoense 9:0