Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rebijão Fc CUCABANGA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Churranalage heeft problemen om de bal te vangen. Churranalage probeert naar een medespeler te passen. Pêra is nu in balbezit. Canhotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhotinha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana met een sublieme pass. Goleiro rent richting de bal. Churranalage verovert de bal door een tackle van achteren. Churranalage haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Goleiro onderschept slim de pass. Diniz Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleiro begaat een overtreding. Diniz Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diniz Silva met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Goleiro de bal onder controle te krijgen. Churranalage bereikt de bal nog maar net als eerste. Churranalage draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Maníaco probeert de bal aan de voet te houden. Churranalage rent richting de bal. Churranalage schiet op doel. Goleiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - CUCABANGA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebijão Fc 61%, CUCABANGA 39%.
Rebijão Fc - CUCABANGA 0:1

53e minuut.
Goleiro probeert de bal met de borst te controleren. Churranalage is nu in balbezit. Goleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Canhotinha speelt de bal door. Churranalage is nu in balbezit. Goleiro is nu in balbezit. Churranalage verovert de bal door een tackle van achteren. Churranalage haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. das Chagas verovert de bal door een tackle van achteren. das Chagas probeert naar een medespeler te passen. Churranalage rent richting de bal. Churranalage draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana schiet op doel. Badra Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco schiet op doel. Mariano Marques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebijão Fc 52%, CUCABANGA 48%.
Rebijão Fc - CUCABANGA 0:1