Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flower park team S.E.Cupím
flower Tactiek Goleirro
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 10
44.7 gemiddelde waardering 44.6
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


11e minuut.
Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek is nu in balbezit. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - S.E.Cupím 0:1

16e minuut.
Korsbæk met een sublieme pass. Enciso rent richting de bal. Enciso passt de bal in één keer door. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Garber kopt de bal weg. Clarkson is nu in balbezit. Krüger rent richting de bal. Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Korsbæk geeft een lange en hoge pass. Clarkson heeft problemen om de bal te vangen. Garber is nu in balbezit. Garber schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - S.E.Cupím 0:2

30e minuut.
Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso geeft de bal voor. Doboş is nu in balbezit. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Korsbæk passt de bal in één keer door. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ... Hermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - S.E.Cupím 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flower park team 74%, S.E.Cupím 26%.
flower park team - S.E.Cupím 0:3

58e minuut.
Cuiabá passt de bal in één keer door. Garber met een sublieme pass. Lukierek is nu in balbezit. Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Garber met een sublieme pass. Clarkson is nu in balbezit. Grubnić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - S.E.Cupím 0:4

80e minuut.
Mâţea speelt de bal door. Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Criţă geeft de bal voor. Hennequin is nu in balbezit. Hennequin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Enciso onderschept slim de pass. Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk probeert naar een medespeler te passen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flower park team 70%, S.E.Cupím 30%.
flower park team - S.E.Cupím 0:4